close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Impamantare

  Realizare/Verificare priza de pamant

  Instalatii de legare la pamant pentru protectie umana si materiala

  Prize de pamant Brasov

  Printre serviciile electrice puse la dispozitie de Gio Electric din Brasov se numara si realizarea de prize de pamant cu rol de protectie impotriva accidentelor de tensiune electrica.

  Impamantarea previne electrocutarea, orice locuinta sau spatiu care are instalatie electrica, avand obligativitatea de a avea priza de pamant naturala sau artificiala.

  Gio Electric din Brasov executa prize de pamant si previne pericolul electrocutarilor prin atingere directa.

  Verificari PRAM Brasov

  Masuram valorile PRAM pentru a verifica rezistenta prizei de pamant (rezistenta la dispersie si rezistenta partilor metalice).

  Aceste masuratori de siguranta sunt importante atat la realizarea impamantarilor cat si la montarea paratrasnetelor.

  Astfel, ne asiguram ca impamantarea ofera o protectie inalta impotriva electrocutarii, atat pentru oameni cat si pentru echipamentele electrice. Totodata, se previne izbucnirea incendiilor sau a incidentelor care pot afecta instalatia electrica.

  Evaluare de risc a instalatiilor electrice

  Este recomandat ca fiecare imobil sa fie evalut de un electrician autorizat pentru eliminarea pericolelor din punct de vedere electric.

  Scopul principal al evaluarii riscurilor profesionale este protejarea sanatatii si securitatii lucratorilor.

  Evaluarea riscurilor ajuta la diminuarea posibilitatii de vatamare a lucratorilor si de afectare a mediului ca urmare a activitatilor legate de munca. Aceasta ajuta, de asemenea, la mentinerea competitivitatii si productivitatii intreprinderii. Conform prevederilor legislatiei din domeniul securitatii si sanstatii in munca, toti angajatorii trebuie sa evalueze riscurile in mod periodic

  Orice companie sau persoana fizica este obligate sa efectueze o evaluare de risc a instalatiei electrice.

  Reglementarile in vigoare impun ca instalatiile electrice precum si toate echipamentele sa fie evaluate de un electrician autorizat.

  O evaluare a riscului este o examinare a tuturor instalatiilor si echipamentelor electrice care pot duce sau cauza accidente indiferent de natura acestora.

  Curentul electric poate provoca incendii, socuri electrice, electrocutari, moartea

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles