close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Energie verde, solutii personalizate pentru independenta energetica

  Panouri fotovoltaice

  Montaj panouri solare si realizare sisteme electrice on grid, off grid si hibrid in Brasov

  Panouri fotovoltaice si solutii complete pentru energie verde

  Montaj panouri fotovoltaice Brasov

  Gio Electric monteaza panouri fotovoltaice in Brasov si in localitatile invecinate oferind o gama complexa de produse si accesorii necesare unui sistem electric performant. Serviciile noastre de montaj panouri solare fotovoltaice se adreseaza atat consumatorilor casnici cat si consumatorilor comerciali sau industriali.

  Electricienii si inginerii nostri experimentati asigura un montaj de calitate al panourilor si sistemelor fotovoltaice cat si punerea in functiune a sistemelor generatoare de energie solara. Benefice atat pentru buget cat si pentru mediu, panourile fotovoltaice ofera independenta energetica totala (off grid) sau partiala (on grid).

  Instalare panouri fotovoltaice Brasov

  Cu personal calificat si profesionist, instalam panouri fotovoltaice in Brasov cat si in tara. Montam structurile de fixare si instalam panouri fotovoltaice, inclusiv tablouri de distributie cat si inteaga instalatie electrica necesara.

  Instalam panouri fotovoltaice conform proiectelor si oferim mentenanta de calitate si suport pentru optimizarea sistemelor in functie de consum, pozitionare, umbra, clima etc.

  Pasionati de tot ceea ce inseamna energie regenerabila gratuita, ne sustinem clientii cu solutii economice si ecologice performante energetic.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles