close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Servicii de facility management Brasov

  Mentenanta cladiri rezidentiale/ industriale

  Administrare si mentenanta cladiri Brasov

  Incheie un Gio Electric un abonament de mentenanta a cladirii si vei beneficia de revizii la instalatiile electrice de forta sau de curenti slabi, tablouri de distributie, sigurante, conductoare, doze electrice, prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat si conexiuni existente.

  Autorizati ANRE, cu o experienta bogata in mentenanta cladiri si sisteme electrice, gasim mereu solutii pentru o functionare optima a instalatiilor electrice din cladiri.

  Gradul inalt de calitate a lucrarilor prestate, calitatile umane si profesionale ale electricienilor autorizati si nivelul de satisfactie al clientilor nostri ne recomanda pentru servicii de mentenanta cladiri rezidentiale, comerciale si industriale in Brasov.

  Prin incheierea contractelor de mentenanta cu firma noastra beneficiezi de urmatoarele avantaje:

  • Interventie in maxim 45 min;
  • Prioritate fata de restul clientilor;
  • Prevenirea situatiilor grave/neplacute din punct de vedere electric.

  Tarife si pachete de mentenanta cladiri

  Am dezvoltat o serie de pachete personalizate pentru servicii diverse de intretinere cladiri. Practicam o politica de preturi atractiva si asiguram un nivel inalt de functionalitate a intregii instalatii electrice. Clientii nostri beneficiaza de interventii rapide, indiferent de ora.

  Mentenanta cladirilor, pe langa o functionalitate optima, duce la scaderea costurilor de reparatii si prelungirea duratei de viata a instalatiilor existente. Oferim mentenanta in regim preventiv si interventii in regim de urgenta conform tipului de abonament ales.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles