close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Gio Electric Brasov

  Despre noi

  Firma cu traditie in montaj, reparatii si intretinere instalatii electrice

  Experienta indelungata, 0 recenzii negative

  Cu o experienta bogata in instalatii electrice, Gio Electric din Brasov ofera servicii complete si solutii tehnice de inalta calitate. Electricienii nostri profesionisti sunt pregatiti sa faca fata oricarei situatii si sa duca la bun sfarsit orice lucrare, indiferent de complexitate.

  De la consultanta gratuita si proiectare la executie si punere in functiune suntem alataturi de clientii nostri cu servicii si instataltii electrice care sa aduca un maxim de beneficii. In continuare oferim servicii de service si reparatii instalatii electrice cat si servicii de mentenanta personalizate nevoilor reale ale clientilor nostri.

  Ne dezvoltam continuu si suntem la curent cu cele mai noi tehnologii din domeniul electric. Dotati cu scule prefesionale, lucram curat si in conditii de maxima siguranta atat pentru noi, cat si pentru clienti, inclusiv pentru spatiile pe care le utilam electric.

  Instalatii electrice Brasov

  Servicii complete in instalatii electrice

  Executam lucrari electrice atat pentru clienti comerciali si industriali cat si pentru clientii casnici si asociatiile de proprietari. Mentinem o politica de preturi prietenoasa si credem in fidelizare si intr-o relatie reciproc avantajoasa bazata pe calitatea lucrarilor efectuate si respect.

  Gio Electric, cu personal autorizat ANRE, s-a specializat in instalatii electrice de orice tip, oferind o gama vasta de lucrari: instalatii alimentare cu energie si tablouri electrice, instalatii de impamantare, instalatii de iluminat si prize, instalatii de curenti slabi, instalatii electrice de incalzire in pardoseala, sisteme de degivrare, inclusiv montaj de panouri fotovoltaice in Brasov si realizarea de instalatii solare complexe.

  Panouri fotovoltaice Brasov

  Urgente electrice Brasov

  0744 98 11 30

  Ai nevoie de un electrician Brasov urgent? NON STOP, la orice ora din zi si din noapte un electrician autorizat este pregatit sa intervina pentru identificarea si rezolvarea problemei in regim de urgenta.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles