0744.98.11.30 urgenta@electrician-brasov.ro Nou! Plata cu cardul
Interventie de urgenta

Sunati de urgenta la 0744981130 - 24h din 24h si un electrician cu foarte mare experienta se va deplasa la dvs in max 45 min in Brasov
Executie lucrari instalatii electrice

Servicii electrice de inalta calitate ...
Reparatii modernizari instalatii electrice

Schimbat instalatie electrica: garsoniere, apartamente, case, vile, spatii comerciale, birouri ...
Proiectare instalatii electrice

Echipele noastre de specialisti si proiectanti se angajeaza sa proiecteze, sa dezvolte sa conceapa cu succes orice provocare in instalatii electrice.
Evaluare de risc a instalatiilor electrice

Este recomandat ca fiecare imobil sa fie evalut de un electrician autorizat pentru eliminarea pericolelor din punct de vedere electric.
Revizii instalatii electrice

Pentru a nu constitui cauze de incendiu periodic se realizeaza revizia instalatiilor electrice de forta sau de curenti slabi, tablouri de distributie ...
Sisteme degivrare

La interior în pardoseală: reprezinta cel mai eficient sistem din punct de vedere al cantitatii de caldura consumate.
Termografie

Termografierea (termoviziunea) este masurarea campului termic prin inregistrarea radiatiilor infrarosii si vizualizarea distributiei de temperatura pe suprafete observate.
Consultanta

Pentru realizarea unei instalatii electrice aveti nevoie de consultanta de specialitate deoarece de cele mai multe ori beneficiarul nu dispune de cunostinte tehnice necesare.
Urgente Electrice
Lucrari Instalatii
Reparatii & Modernizari
Mentenanta

TERMOGRAFIE

Scanarea tablourilor electice
DE CE SA NE ALEGI PE NOI...

In primul rand pentru ca avem experienta de peste 12 ani in instalatii electrice, nu am avut nici o reclamatie din partea clientilor si oferim solutii de servicii complete in instalatii electrice. In al doilea rand suntem o echipa tanara specializata in instalatii electrice si ambitiile noastre fac ca orice provocare sa o ducem la bun sfarsit, suntem atenti la toate detaliile, lucram numai cu scule profesionale, nu am avut nici un accident de munca, avem cele mai mici preturi de pe piata instalatiilor electrice, oferim solutii complete care pun la dispozitia clientului un maxim de beneficii.
De asemenea, suntem atenti la toate detaliile cand vine vorba de grijile si nevoile clientilor si ai consultanta gratuita in cazul in care executati instalatia electrica cu noi. Nu in ultimul rand si cel mai important, oferim servicii NON STOP!
VEZI DETALII
Copyright © 2015 Mionmi Team. All Rights Reserved | Powered by Expert Online & Web Design Brasov